Szolgáltatások

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról
Tréningek

A csoportos készségfejlesztő tréning jellemzően 6-12 fő részvételével zajló 1-2 napos foglalkozás. Interaktív műfaj, mely a résztvevők együttműködésére alapoz. Alkalmas egy-egy témában új ismeretek szerzésére, a kapcsolódó készségek elsajátítására és begyakorlására.

Csapatépítés

A csapatépítés legfontosabb célkitűzései, hogy fókuszáljon a csapatmunkára, erősítse az egymás közötti bizalmat és kötődést, hasson az egymás közötti kommunikációra és az együttműködésre. Kézzelfogható eredménye lehet, hogy a csapatépítés következtében növekszik a csapat teljesítménye.

Coaching

A coaching a résztvevővel való partneri együttműködés olyan gondolatébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja a résztvevőt, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is.

Trénerképzés

A program célja, hogy olyan trénereket képezzen, akik érteni akarnak a szakmához, a megrendelőkhöz, a részvevőkhöz és akiknek valós küldetésük, hogy vállalkozások szervezeteinek, tagjainak nyújtsanak segítséget a fejlődésben, növekedésben és versenyképességben.

Szervezetfejlesztés-HR

A DC intenzív feladathelyzeteket jelent, amelynek során a résztvevőket képzett megfigyelők kísérik figyelemmel, hogy viselkedésükből, problémamegoldásaikból lényeges információkat olvassanak ki. Jellemzően az együttműködés, a kommunikáció, a vezetési készségek, a stressztűrés…

Marketing támogatás

A piackutatás számos információgyűjtési módszer összefoglaló neve, amikor a piacról, a vállalkozási környezetről, a fogyasztóról vagy a vevőről gyűjtünk információt. Lényege, hogy a lehetőségekhez képest objektív maradjon. Minden kutatás végső hozadéka egy üzleti döntés (piacralépés, új termék bevezetése stb.).

Megvalósíthatósági tanulmány

Turisztikai, ingatlanbefektetői és szolgáltatói tanulmányok elkészítését vállaljuk. A megvalósíthatósági tanulmány elkészítésének célja, hogy megfelelő információt nyújtson a döntéshozók számára a javasolt projekt finanszírozásáról, elfogadásáról, módosításáról, illetve elvetéséről.